HINA

U Pakoštanima nastavak snimanja filma “General”

Nastavak snimanja filma “General”, koji prati životni put hrvatskoga generala Ante Gotovine, nastavlja se u subotu središtu Pakoštana, najavio je u petak na konferenciji za novinare u Pakoštanima Marko Vrdoljak, asistent redatelja filma.

“U Pakoštanima ćemo boraviti pet do šest dana, a dva dana ćemo snimati scene filma u samome mjestu. Na snimanje dolazi glumac Nikola Baće, koji glumi mladoga Antu Gotovinu u vrijeme kada je otišao u Legiju stranaca. Još se jedan mladi glumac pojavljuje u scenama koje ćemo ovdje snimati, a riječ je o Ugu Koruni, studentu na Akademiji dramske umjetnosti” rekao je Vrdoljak.

Dodao je kako još ne znaju koliko će snimanje filma trajati jer, kazao je, moraju i glavnom glumcu Goranu Višnjiću dati malo odmora da ga provede s obitelji u SAD-u.

Novinare je zanimalo hoće li na snimanje u Pakoštanima doći i osobno general Gotovina, na što je načelnik općine Milivoj Kurtov kazao kako vjerojatno neće.

Vrdoljak je napomenuo da kreće i serija “General” koja je već dogovorena s HRT-om, dosad je, kaže, snimljeno materijala za osam epizoda, a film će se, prema njegovoj procjeni, u kinima moći pogledati sredinom sljedeće godine.

Komentiraj