U Osijeku je u nedjelju u 7 ujutro prema podacima Hidrometereološkog zavoda Hrvatske izmjereno minus 18 stupnjeva te je time nastavljen niz hladnih dana u Slavoniji.

Unatoč vrlo niskim temperaturama, iz Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Osijek izvijestili su kako je opskrba građana energijom uredna.

Liječnici iz KBC Osijek upozorili su građane da bez prijeke potrebe ne izlaze, a upozorili su i na oprez s obzirom na to da se stvara poledica zbog čega u takvim vremenskim uvjetima može doći do lomova. Podsjetili su kako je važno toplo se odjenuti i piti tople napitke.

U Parku prirode Kopački rit u nedjelju u 7 ujutro izmjerena su minus 22 stupnja. Zbog izuzetno niskih temperatura izdan je i crveni meteo alarm za Slavoniju i Baranju.

Komentiraj

FOTO:FaH/ ds
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.