U ljeto 2023. na Broadway stiže mjuzikl inspiriran pjesmama Britney Spears

Mjuzikl “Once Upon A One More Time“ inspiriran pjesmama Britney Spears, koji je trebao premijerno biti prikazan još 2019. godine, biti će prikazan na Broadwayu u lipnju sljedeće godine u izvedbi Shakespeare Theatre Company.

Mjuzikl ‘Once Upon A One More Time’ je prvotno trebao imati svoju premijeru u Chicagu 2019., ali je odgođen za travanj 2020. Njegove su izvedbe kasnije u potpunosti otkazane zbog izbijanja pandemije koronavirusa, prije nego što je konačno premijerno prikazana u Washingtonu u studenom 2021. godine. Ovih dana je objavljeno da će se glazbena komedija, koju su producirali dobitnici Tonyja James L Nederlander i Hunter Arnold, premijerno prikazati na Broadwayu u Marquis Theatreu 23. lipnja 2023. u režiji Keone i Mari Madrid.

Utemeljena na izvornoj priči koju je napisao Jon Hartmere, predstava se vrti oko književnog kluba kojega su osnovale Pepeljuga, Snjeguljica i Ariel, te preokreta kojeg uzrokuje njihova vila kuma kada podijeli s njima knjigu pod nazivom ‘Mistika feminizma’, otvarajući im oči o svijetu udaljenom od haljina koje su sašile ptice i poljupca prave ljubavi. Singlovi kao što su ‘Oops I Did It Again’, ‘Lucky’, ‘Circus’ i ‘Toxic’ pojavljuju se kao soundtrack književnog kluba bajki.

 

 

 

Komentiraj