HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ

“U Hrvatskoj se uvijek pljuje, to je ionako sve naručeno”

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić noćas je na konferenciji za novinare bio ponosan na svoje igrače koji su izborili minimalnu pobjedu u prijateljskoj utakmici protiv Meksika.

“Svatko ima svoje mišljenje zbog izostanaka nekih igrača. Oni koji su zaigrali protiv Meksika odradili su sjajan posao i zahvaljujući njima imamo pozitivan rezultat”, izjavio je Dalić na konferenciji za novinare.

Izbornik je naglasio kako je dobio ono što je želio – neki su se igrači nametnuli i pokazali što mogu. “Veseli me kompaktnost, zajedništvo, teško je igrati protiv ovakve momčadi kao Meksiko, koja je napaljena i agresivna. Nisam kukavica i idem glavom kroz zid. Ako bude dobro, bit ću sretan, ako ne, spreman sam otići”, poručio je.

Nakon poraza od Perua mnogi su Daliću zamjerili i pristup njegovih igrača, koji je bio vrlo blag i beskrvan.

“Ne razumijem zašto takvi napadi iz Hrvatske nakon Perua. Debakl, skandal, svađa, ništa ne valja. U redu, to je Hrvatska i tu se uvijek pljuje po nekome. Ali, neka se priča i piše što želi, to je ionako sve naručeno”, rekao je zagonetno izbornik Hrvatske, kako prenosi Dnevnik.hr.

Komentiraj