U filmu “No Time to Die” James Bond otkriva da je otac petogodišnjakinje

Na eBayu se u prodaji mogu naći razni dokumenti, pa su se tako proteklih dana našli i dokumenti sa snimanja novog filma iz franšize o Jamesu Bondu „No Time to Die“. Iz tih se dokumenata vidi da se u novom filmu otkriva kako James Bond (Daniel Craig) ima kćer po imenu Mathilde. Naime, u dokumentima se opisuje scena koja je snimana u Italiji a u kojoj se pojavljuju Bond i njegova ljubavnica Madeleine Swann (Léa Seydoux). U toj sceni pojavljuje se agentica Nomi (Lashana Lynch) kao i Bondova kći Mathilde.

Mathilde u filmu glumi petogodišnja Lisa-Dorah Sonne a upravo je pet godina prošlo od posljednjeg filma o Jamesu Bondu. Izvori bliski produkciji filma potvrdili su britanskim medijima točnost ove informacije te su objasnili kako se željelo pokazati kako je James Bond muškarac u godinama te se na taj način može razviti dodatna priča u filmu. „Bondovo otkriće da je otac bitan je dio zapleta“, izjavio je insajder za britanski „Mirror“.

Film „No Time to Die“ trebao se početi prikazivati u travnju ali je njegova premijera zbog pandemije koronavirusa pomaknuta na studeni. Ono što se zna o priči filma jest da se Bond povukao iz službe te se odmara na Jamajci sve dok ga ne posjeti njegov stari prijatelj, agent CIA-e Felix Leiter, koji traži od njega pomoć u misiji koja će za Bonda biti posljednja.

Komentiraj