Tradicionalni Pozitivan koncert koji već 12 godina organizira HUHIV (Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitis) i Los Angeles Agency na Svjetski dan borbe protiv AIDS-a, sa snažnom edukativnom porukom ponudit će gotovo petosatni program koji je ove godine drugačiji od dosadašnjih.

‘’Ove godine pripremamo jedno posebno izdanje. Trajat će jedan dan i odat će priznanje glazbenicima bez kojih povijest ovdašnje glazbene scene, a i puno današnjih bendova jednostavno ne bi bili isti’’, rekao je za Nacional Sanjin Đukić iz agencije LAA

Kupite digitalno izdanje Nacionala i pročitajte više, a platite manje

Komentiraj

PREKOAgencija LAA
Podijeli objavu
Prethodni članakDAVOR BERNARDIĆ: Zagrebu prijeti napuljski scenarij s otpadom
Sljedeći članakPARIZ Jacques Chirac hospitaliziran zbog “plućne infekcije”
Slobodni novinar, urednik, promotor i pisac. Dvadeset godina iskustva u organizaciji rock koncerata (preko 500 koncerata hrvatskih i inozemnih izvođača), press konferencija, izložaba i modnih revija. Jedan od osnivača Hrvatske novinarske rock nagrade Crni mačak i član Savjetodavnog tijela nagrade (Predsjednik Savjetodavnog tijela 1998.). Dugogodišnji radijski urednik i voditelj (Radio 101, Radio 1, Plavi radio), te rock kritičar (Radio 101, Plavi radio, Slobodna Dalmacija, Vip Music, Tportal.hr, Rolling Stone). Redovan član Hrvatskog Novinarskog Društva. Prvi roman (Dolce Vita) objavila je nakladnička kuća Fraktura u ožujku 2004. 2005. kao autor i redatelj potpisujem dokumentarni tv film "Kad muzičari šokiraju" u produkciji nezavisne producentske tvrtke Trezor idea. 2010. od HGF-a (Hrvatski glazbeni festival) primam nagradu za životni doprinos razvoju i unaprjeđenju demo scene i dugogodišnji kontinuirani rad na promicanju urbane i alternativne glazbene kulture. U svibnju 2103. pokreće web portal www.spotdepo.hr.