HINA/ Dario GRZEL

“U datom trenutku sam napravio milijun grešaka, priznajem”

Ministrica gospodarstva i potpredsjednica Vlade Martina Dalić i Vladin izvanredni povjerenik za Agrokor u srijedu u podne započeli su podnositi izvješće o poslovanju Agrokora pred saborskim Odborom za gospodarstvo.

Ramljak je, odgovajući na pitanja Darinka Kosora, kazao kako nije imao izbora i priznao da je u ‘datom trenutku napravio milijun grešaka’.

“Iz današnje perspektive, možete smatrati da sam pogriješio. Da sam ja na vašoj strani, rekao bih, ovo je sebi namjestio, taj je sebi lovu uzeo. Svi me tapšate po leđima i kažete sveti Ante spasi nas. Ja nisam imao izbora. Žao mi je, ali nemojmo zaboraviti što se događalo. AlixPartners, što mislite da sam ja imao vremena po Zakonu o javnoj nabavi tražiti konzultante. Da smo išli po Zakonu ne bi imali konzultante. Procedura nije bila savršena. U datom trenutku sam napravio milijun grešaka, priznajem, ali da me danas pitate zašto si to napravio, zašto me niste pitali 12. travnja prošle godina zašto sam angažirao bivšeg kolegu”, rekao je Ramljak.

Zaključio je da mu je žao što je percepcija kriva.

Komentiraj