HINA/ Damir SENČÈAR

U BLIZINI VARAŽDINA U Dravi pronađeno tijelo žene nestale u ponedjeljak

Mrtvo tijelo žene pronađeno je u petak oko 9:15 sati na starom toku rijeke Drave kod Varaždina, a članova obitelji utvrdili su na identifikaciji je da se radi o Mariji Hutinski za kojom se tragalo od ponedjeljka ujutro, nakon što se udaljila iz kuće.

Operativno-komunikacijski centar policije zaprimio je jutros dojavu ribiča, koji su na starom toku rijeke Drave, na predjelu zvanom Babinsko kod Križovljangrada, u vodi uočili tijelo ženske osobe, priopćila je varaždinska policija.

Na mjesto događaja izašli su policijski službenici Policijske uprave varaždinske te zajedno s vatrogascima Javne vatrogasne postrojbe Varaždin i dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Cestice i Babinca, izvukli tijelo.

Prepoznavanjem od strane članova obitelji utvrđeno je da se radi o Mariji Hutinski, koja se u ponedjeljak oko 8 sati udaljila iz kuće u Falinić Bregu. U tijeku je očevid na mjestu događaja, o čijim će rezultatima policija obavijestiti varaždinsko Županijsko državno odvjetništvo.

Policija je u priopćenju napomenula kako su od trenutka prijave nestanka žene, u suradnji s vatrogascima i pripadnicima Hrvatske gorske službe spašavanja svakodnevno provodili intenzivne mjere traganja šumskih, vodenih i drugih površina na užem i širem prostoru mjesta prebivališta nestale.

Tako su u četvrtak pripadnici Interventne jedinice PU varaždinske i ronioci Antiterorističke jedinice Lučko, osim pretrage terena pretraživali i navedeni stari tok rijeke Drave.

Komentiraj