U blizini obiteljske kuće Aleksandra Vučića pronađen blindirani automobil i sanduci s oružjem

Srdjan Ilic/PIXSELL

U blizini kuće srbijanskog premijera Aleksandra Vučića policija je u subotu pronašla blindirani automobil i sanduke s oružjem, javlja Blic.

Arsenal oružja pronađen je u šumi u Jajincima, nedaleko obiteljske kuće oca srbijanskog premijera, u kojoj Vučić često boravi. Policija je blokirala cijelo područje, a na mjesto događaja stigao je i ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović.

Blic javlja da je policija, nakon dojave jednog građanina, pronašla ručni bacač M-80 (‘zolju’), četiri ručne bombe, 100 komada streljiva kalibra 7,62 milimetara i nekoliko metaka za automatsko oružje..

Vučić je poručio kako ne može davati izjave dok ne dobije informacije od Sigurnosno obavještajne službe (BIA) i policije. Ministar Aleksandar Vulin u subotu je pozvao nadležne službe da odgovore na pitanje tko je pripremao ubojstvo premijera Vučića.

“Ovo sigurno nije prvi put, a nažalost nbeće biti ni posljednji da se priprema ubokstvo premijera i članova njegove obitelji ukoliko ne saznamo tko su ti ljudi i po čijem nalogu rade”, rekao je Vulin.

Komentiraj