HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ

‘U Agrokoru “Ramljak nakon Ramljaka”‘

Saborski zastupnik SDP-a Gordan Maras smatra kako je situacija u Agrokoru gora nego što je bila, a za novog povjerenika za Agrokor smatra da je riječ o “Ramljaku poslije Ramljaka”, na čije je imenovanje ponovno presudnu ulogu imala potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić.

Maras je novinarima tijekom obilježavanja 25. obljetnice Matice hrvatskih sindikata u utorak izjavio kako situacija u Agrokoru u ovom trenutku “nije bolja, nego je nešto lošija nego što je bila na samom početku”, a korist od izvanredne uprave imaju samo određeni krugovi koji su bili vezani na konzultante, odnosno “na krug koji se širi oko ministrice Dalić i povjerenika Ramljaka”.

Što se tiče novog povjerenika Fabrisa Peruška i njegove zamjenice Irene Weber, Maras kaže kako mu se čini da “dolazi Ramljak poslije Ramljaka, jer to su ljudi koje je Ramljak angažirao”.

“Jako bi me iznenadilo da Ramljak i Martina Dalić nemaju utjecaja na njih”, rekao je Maras dodajući kako se nada da se neće dovesti u takav sukob interesa kakav je bio do sada.

Komentiraj