Tyra Banks za svoj rođendan poručila: ‘Prihvatite svoje tijelo, ne treba se bojati godina’

Screenshot YouTube

Tyra Banks je za svoj 48. rođendan poslala pozitivnu poruku putem društvenih mreža ističući da se ne trebamo bojati godina i suvišnih kilograma.

Uz objavu vlastite fotografije u atraktivnom kupaćem kostimu napisala je: “Moje tijelo je punije, ali i moje razmišljanje”.

Poznata američka manekenka, glumica i televizijska ličnost ne krije da je prolazila kroz razne promjene, no svaka godina za nju donosi nešto novo. Manekensku karijeru je počela potpisivanjem ugovora za Elite Model Management i ubrzo slijede veliki uspjesi. Bila je prvi crnoputi model, koji se pojavio na naslovnici časopisa Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Banks promovira i potiče žene na svijest o svom tijelu te nastoji poticati modele svih konfekcijskih brojeva i rasa na angažmane u industriji mode ili svijetu modelinga.  Jedan od njenih najpoznatijih projekata je Americans Next Top Model.

Poznata Amerikanka se 2019. godine ponovno pojavila u časopisu Sports Illustrated Swimsuit Issue. Za nju dobna granica u modelingu “ne postoji”.

Screenshot YouTube

Komentiraj