Twenty One Pilots pisali su glazbu za “Top Gun: Maverick”. Tom Cruise dao im je otkaz

Dvojac Twenty One Pilots, ako je vjerovati njihovom pjevaču Tyleru Josephu, trebao je biti autor pjesme za film „Top Gun: Maverick“. To se nije dogodilo zahvaljujući Tomu Cruiseu koji im je dao otkaz. Na kraju je naslovnu pjesmu filma otpjevala Lady Gaga. Sve ovo Joseph je rekao gostujući na radijskoj postaji  KROQ iz Los Angelesa prilikom čega je objasnio kako ih je kompanija Paramount Pictures pozvala da sudjeluju soundtracku filma „Top Gun: Maverick“ ali, dodao je, Tom Cruise nije ljubitelj njihovog glazbenog izričaja.

„Pisao sam pjesmu za novi ‘Top Gun’ film i vjerujem da nam je Tom Cruise otkazao suradnju. Foršpan filma se pojavio prije gotovo tri godine a onda je došlo do remonta kojeg sam i ja bio dio, a oni su nastavili“, rekao je Joseph. Kazao je kako je vidio neke scene iz filma ali nije počeo raditi na glazbenom materijalu jer je početak prikazivanja odgađan nekoliko puta zbog pandemije koronavirusa. Konačno, film će slijedećeg tjedna biti prikazan na filmskom festivalu u Cannesu.  „Nakon što su me doveli i prikazali mi dijelove filma rekli su mi što očekuju. Vrlo brzo nakon toga čuo sam da će doći do velikog obrata“.

U to obratu došlo je do angažmana Lady Gage a uz nju na soundtracku filma angažirani su Hans Zimmer, Lorne Balfe i Harold Faltermeyer. Nedavno je i objavljena naslovna pjesma koju, pod nazivom „Hold My Hand“, izvodi Lady Gaga. Ona je rekla kako je ta pjesma „ljubavno pismo svijetu u vrijeme i nakon teških vremena.  S druge strane, Cruise je kazao kako je ta pjesma idealna za film te pogađa njegovu srž.

Komentiraj