facebook.com

Tvrtka Prima Commerce d.o.o. je dobitnik certifikata ICERTIAS – Customers’ Friend

Tvrtka Prima Commerce d.o.o. dobitnik je prestižnog internacionalnog certifikata ICERTIAS Customers’ Friend čime je potvrdila iznimno visoke kvalitativne standarde poslovanja i usmjerenost ka kupcima nudeći izvrsnost u cjelokupnom kupovnom iskustvu kao i post-prodajnoj usluzi.

Kompanija je prihvatila i potpisala deklaraciju ICERTIAS Customers’ Friend međunarodne organizacije ICERTIAS – International Certification Association i pristupila certifikacijskom programu.

Osvajanjem međunarodnog priznanja Customers’ Friend, Prima Commerce d.o.o. je potvrdila da je kompanija koja nudi raznovrsnu ponudu, kvalitetne proizvode povoljnih cijena i profesionalnu uslugu.

Certifikat je dodijeljen tvrtki na temelju strogo definiranih kriterija, koje je uspješno zadovoljila.

ICERTIAS Customers’ Friend poslovna nagrada dodjeljuje se na temelju provedenog kvalitativnog sekundarnog istraživanja od strane međunarodne organizacije ICERTIAS. U fokusu istraživanja je reputacija kompanije na tržištu, socijalni stav kompanije prema zajednici i društvu u cjelini, prirodnom okruženju i zaposlenicima, korisničko iskustvo (preko fizičkog ili digitalnog kontakta) i finalno – mjerenje razine povjerenja, to jest percepcije i mišljenja javnosti i kupaca o budućnosti kompanije.

https://www.prima-commerce.hr/

www.customersfriend.org

Komentiraj