Tvrtka Galeb uručila donaciju Centru za odgoj i obrazovanje ‘Juraj Bonači’

facebook.com

Tvrtka Galeb d.d. je povodom proslave dana Centra za odgoj i obrazovanje ‘Juraj Bonači’, uručila korisnicima donaciju u iznosu od 15 tisuća kuna.

Već preko 10 godina tvornica Galeb donira neiskoristivi tekstilni materijal za potrebe njihove kreativne radionice, pomoću kojih su štićenici svojim rukama napravili razne prekrasne unikatne stvari.

Godine 2017. krenuli su u novi projekt i sklopili ugovor koji definira novi model suradnje, čiji je cilj što više uključiti korisnike u nove aktivnosti kako bi postali aktivni sudionici koji će se integrirati u život i rad zajednice.

Među prvim aktivnostima u koje su korisnici uključeni je uređenje Galebovih prodavaonica.

“Vrijedne ruke naših radnika proizvode najudobnije Galeb kolekcije, a brižne ruke ovih malih kreativaca izradile su ukrase na radost svih naših zaposlenika i naših kupaca. Cijenimo proizvodnju i uvijek potičemo kreativnost, tako da smo izuzetno veseli što možemo biti dio ove inicijative. Prema pozitivnim povratnim informacijama od naših kupaca ovaj projekt se pokazao vrlo uspješnim u prethodnoj godini te ima perspektivu daljnjeg razvoja, stoga se nadamo još boljoj i uspješnijoj suradnji i ove godine“, izjavio je Stjepan Pezo, generalni direktor tvrtke Galeb d.d.

Komentiraj