TVRTA ELDA Hrvatska tvrtka nastavlja dobar posao u vape industriji

Promo

Tvrtka Elda d.o.o. uspješno posluje već više od 35 godina. Ulaskom na tržište elektronskih cigareta 2008. godine  počinje njen nagli razvitak te je u vrlo kratkom vremenu postala jedna od vodećih u svijetu.

Tvrtka Elda bavi se proizvodnjom tekućina za elektronske cigarete te danas izvozi svoje proizvode u više od 80 zemalja svijeta. Na ovu briljantnu poslovnu ideju došao je vlasnik tvrtke g. Dario Marenić kada mu je na sajmu u Las Vegasu jedan kineski inovator pokazao revolucionarnu elektronsku cigaretu. Gospodin Marenić svoju je viziju odmah odlučio prenijeti u djelo te je započeo s pronalaženjem najkvalitetnijih, bogatih aroma te osmišljavanjem i kreiranjem formula koje su danas postale najbolji svjetski recepti.

Zahvaljujući iznimno visokim standardima proizvodnje, Elda je među prvima u industriji dobila certifikate prema normama ISO 9001, ISO 18001 i ISO 14001.

Važno je za naglasiti kako su Eldini proizvodi proizvedeni od certificiranih europskih sastojaka, laboratorijski su ispitani i opsežno testirani. U ponudi je više od 500 različitih okusa pomno razvijenih kako bi zadovoljili ukus potrošača.

Kao jedan od najvećih i najuglednijih svjetskih proizvođača, tvrtka Elda uvidjela je potrebu da svojim potrošačima ponudi proizvode vrhunske kvalitete te su velika sredstva uložena u opremanje jednog od najmodernijih laboratorija u svijetu u kojem se vrše testiranja na sve moguće sumnjive sastojke.

Investiranje u kvalitetu i razvoj ljudskih potencijala pokazalo se ključem uspjeha čemu svjedoče brojna priznanja koja su ovu tvrtku lansirale u sami vrh industrije. Jedno od posljednjih priznanja tvrtka je dobila na najvećem svjetskom sajmu industrije elektronskih cigareta, Vapor Fairu u Frankfurtu u svibnju ove godine. Riječ je o nagradi za Proizvod godine te nagradi za najbolju tvrtku u vape industriji.

Uspjeh je ponovljen i na VapeChinaExpo, najvećem sajmu te vrste u Kini koji privlači desetke tisuća kupaca iz cijelog svijeta koji su zainteresirani za kupnju različitih novih proizvoda, kao što su e-cigarete , e-tekućine, raspršivači , baterije i ostali pribor. Na navedenom sajmu tvrtka je ostvarila iznimno kvalitetne kontakte te je ponovno prepoznata kao vodeća u industriji zahvaljujući timu stručnjaka koji svakodnevno radi na razvoju jedinstvenih inovativnih proizvoda i marketinških rješenja.

Financijski podaci:

– ukupna vrijednost ulaganja u novu tvornicu je 24,5 milijuna kuna.
– poslovni rezultati  iz 2015. godine:  12 milijuna kuna prihodi, 2,6 milijuna kuna dobit
– ove godine se očekuje povećanje prihoda za cca.50%. Naime, 31.08.2015 ukupni prihodi su bili 6,4 milijuna kuna dok su ove godine 31.08. ukupni prihodi 12,1 milijun kuna
– 99% proizvodnje pripada izvozu u preko 80 zemalja svijeta
– 39 zaposlenih s tendencijom daljnjeg rasta. Do kraja godine očekuje se najmanje 50 zaposlenih

Dobivanje nagrade
Dobivanje nagrade
Na jednom od europskih sajmova
Na jednom od europskih sajmova
Promocija je važan dio rada tvrtke
Promocija je važan dio rada tvrtke
U ponudi je više od 500 različitih okusa tekućina za e-cigarete
U ponudi je više od 500 različitih okusa tekućina za e-cigarete

Komentiraj

nacional banner
nacional banner