2CELLOS

TURNEJA SCORE 2Cellos sa simfonijskim koncertom u Gradu Puli

Dinamični instrumentalni duo – 2Cellos – svoju svijetsku turneju ‘SCORE’ dovodi 2. srpnja u Grad Pulu.

Koncert u Pulskoj Areni, koja prima više od sedam tisuća sjedala je skoro rasprodan, a u prodaji je ostalo nešto manje od 500 ulaznica. Nakon rasprodanih koncerata u Gradu Ljubljani na kojima su priredili pravi spektakl, koncert u Puli je jedini koncert u regiji.

Od objavljenog albuma ‘SCORE’, poznati duet ne prestaje s nizanjem rasprodanih koncerata pa su iza njih koncerti u Ljubljani, Beogradu, Milanu i Londonu na kojima se tražila ulaznica više. U svibnju 2CELLOS nastupaju u šest japanskih gradova, da bi se u lipnju vratili u Europu i održali nekoliko koncerata u Italiji.

Nakon koncerta u Gradu Puli, 2. srpnja, dečki putuju na veliku turneju po SAD-u, gdje će održati čak 31 koncert. Ovu veliku svijetsku turneju zatvoriti će povratkom u Europu i koncertima u najvećim europskom metropolama.

2CELLOS će u Gradu Puli sa simfonijskim orkestrom posjetiteljima pružiti jedinstveni doživljaj. U prvom dijelu koncerta stvoriti će magičnu atmosferu njihovog klasičnog repertoara kao i slavnih filmskih djela s novog albuma. Drugi dio koncerta će nastaviti s rock i pop skladbama koje su već predstavili na svojim nastupima.

Više informacija potražite na www.2cellos.com i www.facebook.com/2cellos.

Komentiraj