TURISTIČKA AKADEMIJA Novi edukacijski program za razvoj kompetencija turističkih djelatnika na svim razinama

Kako bi tržištu ponudio suvremena edukacijska rješenja koja pokrivaju ključna područja rada u turizmu, Mirakul Edukacijski centar u suradnji s vodećim HR stručnjacima u turizmu osmislio je Turističku Akademiju, poseban specijalistički program s ciljem razvoja potrebnih kompetencija kod sadašnjih i budućih djelatnika u turizmu.

Sustavni pristup, iskustveno učenje te primjeri (ne)dobrih praksi način su na koji će polaznici uz širu perspektivu određenih tema imati priliku razvijati vještine i znanja koja su im važna za njihovu uspješnost.

Turizam je heterogen i radno-intenzivan sustav koji je osjetljiv na globalizacijske trendove i utjecaje. Kao takav predstavlja dinamično poslovno okruženje u kojem je iznimno važna sposobnost brzog učenja i prilagodbe, posebno ako se teži kvaliteti usluge. Ovisnost o ljudskom čimbeniku poslodavce stavlja pred brojne izazove te je stoga fokus potrebno usmjeriti na kvalitetan profesionalni razvoj djelatnika. To vrijedi osobito u sektoru turizma na koji novi trendovi i tehnologije svakodnevno utječu i gdje je snažan priljev novih zaposlenika bez potrebnih znanja i iskustva.

Svi predavači iza sebe imaju bogato predavačko i iskustvo u turističkoj djelatnosti.

U razdoblju od 01.02. do 27.04.2018. godine svi zainteresirani imaju mogućnost educirati se o ključnim područjima poslovanja u turizmu: Upravljanje ljudskim potencijalima, Destinacijski management, Digitalni marketing za turističke organizacije, Upravljanje financijama u turizmu, Prodaja i Soft vještine u turizmu.

Svako edukacijsko područje čini nekoliko modula, a polaznici mogu upisati kompletan program Turističke Akademije (svih 20 modula), pojedino specijalističko edukacijsko područje (npr. samo Upravljanje ljudskim potencijalima u turizmu) ili samo pojedini modul (npr. Razvoj emocionalne i socijalne inteligencije kod zaposlenika u turizmu).

Edukacijski program se održava u Hotelu Jadran u Rijeci, a trenutno je u tijeku poseban promotivni popust za prijave i uplate do 10. siječnja.

Kompletan edukacijski program možete pronaći na: www.mirakul.hr/akademija/turisticka-akademija

Komentiraj