Trump žene koje ga optužuju za seksualno zlostavljanje nazvao lažljivicama

EPA/CHIP SOMODEVILLA

Američki predsjednik Donald Trump poručio je u utorak preko svog Twitter profila da su optužbe za seksualno zlostavljanje protiv njega lažne i izmišljene. “Dolaze od strane žena koje ne znam i koje nikada nisam upoznao. Lažne vijesti”, poručio je Trump.

U istoj je objavi Trump optužio Demokrate da su potrošili tisuće sati i milijune dolara na Muller istragu, ali nisu uspjeli dokazati bilo kakvu povezanost s Rusima, prenosi Independent.

Trump odbacuje optužbe, a Bijela kuća kaže da žene lažu. Istragu je zatražilo i oko 50 zastupnica Demokratske stranke, a neki su pozvali predsjednika da podnese ostavku zbog optužbi. Najmanje 16 žena optužilo je američkog predsjednika za neprimjereno ponašanje i seksualno uznemiravanje i zlostavljanje, a radi se o razdoblju prije njegovog ulaska u politiku.

Unatoč uzaludno potrošenim tisućama sati i milijunima dolara, demokrati nisu uspjeli dokazati dosluh s Rusijom, pa sada prelaze na lažne optužbe i fabricirane priče žena koje ne poznajem i/ili nisam nikada upoznao. LAŽNE VIJESTI!”, napisao je Trump na Twitteru.

Komentiraj