Trump napao Michelle Obamu: “Ona samo želi voditi kampanju za Clinton”

EPA/JIM LO SCALZO

Republikanski kandidat za američkog predsjednika Donald Trump upetak je kritizirao aktualnu prvu damu Michelle Obama, navodeći kako je sve što ona želi ‘voditi kampanju’ za demokratsku kandidatkinju Hillary Clinton, prenose američki mediji.

Optužio ju je i da je 2007. godine napala Clinton, što je Obama demantirala. Trump je na skupu u Sjevernoj Karolini rekao da svi vide koliko se Hillary Clinton sviđa Michelle Obami. “Ali nije li upravo Obama rekla da ako ne možeš upravljati vlastitom kućom, ne možeš upravljati ni Bijelom kućom ili zemljom? Više to ne čujem”, kazao je Trump.

U međuvremenu, Clinton je optužila Trumpa da prijeti demokraciji ne prihvati li izborne rezultate. “Svi znamo razliku između vodstva i diktature, a mirna tranzicija moći je jedna od stvari koe nas razdvaja”; kazala je Clinton u Clevelandu.

“Donald Trump je odbio izjaviti da će prihvatiti i poštivatio izborne rezultate. Tako prijeti našoj demokraciji”, dodala je.

Predsjednički izbori u SAD-u na rasporedu su 8. studenog, nakon čega će zemlje dobiti svog 45. predsjednika, ili prvu predsjednicu.

Komentiraj