EPA/PETER FOLEY

Trump na udaru “olujne” Daniels

Potaknuta gafovima Donalda Trumpa, glumica Stormy Daniels glumila je samu sebe u satiričkoj emisiji i pozvala američkog predsjednika da podnese ostavku.

U političko-sudskoj sapunici, 39-godišnja glumica duge plave kose ostvarila je dojmljiv nastup u “Saturday Night Live”.

“Žao mi je Donald, prekasno je. Znam da ne vjeruješ u klimatske promjene, ali na pomolu je oluja”, rekla je Daniels  poigravši se riječima jer na engleskom njezino ime znači oluja.

U prikazu Bijele kuće, emsija SNL okupila je televizijske i holivudske glumce pa je Scarlett Johansson glumila predsjednikovu kćerku Ivanku Trump, Jimmy Fallon zeta Jareda Kushnera, a Ben Stiller Michaela Cohena, Trumpova osobnog odvjetnika.

Taj nemilosrdan show bio je točka na “i” katastrofalnog tjedna za Donalda Trumpa.

Stormy Daniels tvrdi da je prije više od deset godina bila u vezi s Trumpom, o čemu je 2016. potpisala s odvjetnikom Cohenom tajni ugovor za što je protuzakonito primila 130.000 dolara obvezavši se na šutnju kako podatak o vezi s Trupom ne bi uništio njegove izglede na predsjedničkim izborima.

Bivši gradonačelnik New Yorka Rudy Giuliani, nedavno uključen u Trumpov odvjetnički tim, ‘uprskao’ je stvar u intervjuu za Fox News, na koji je pristao bez dogovora sa savjetnicima Bijele kuće. Giuiliani je tada otkrio da je Trump tijekom nekoliko mjeseci vraćao 130.000 dolara Michaelu Cohenu, iako je sve do intervjua Trump tvrdio da o isplati novca ništa nije znao.

U satiričnoj emisiji Alec Baldwin igra predsjednika koji telefonski razgovora sa Stormy Daniels, a prisluškuje ih federalna policija (FBI).

“Reci mi samo što želiš da zaboraviš sve što je bilo”, pita lažni Donald Trump pravu Stormy?

“Ostavku”, odgovara glumica pornografskih filmova koja i sama priznaje da je postala kamenčić u cipeli milijardera Donalda Trumpa.

Giuliani je novom interevju opet opravdavao praksu sklapanja tajnih ugovora, kazavši da ne zna je li Cohen moža debelo platio šutnju i nekih drugih žena.

“O tome nemam saznanja, ali bih to odobrio ako bi bilo potrebno”, rekao je Giuliani u nedjelju.

Komentiraj