Ivica Galovic/PIXSELL

Trojica uhićena zbog preprodaje 24 kilograma marihuane i ekstazija na području Zadra

Zadarska policija nakon dovršetka opsežne krim istrage podnijela je kaznene prijave protiv trojice muškaraca osumnjičenih za sudjelovanje u preprodaju najmanje 24 kilograma marihuane i 400 tableta ecstasya u protekle dvije godine na zadarskom području.

Iz Policijske uprave zadarske u četvrtak su priopćili da je 26-godišnji mladić  osumnjiči da je u protekle dvije godine, osobno i uz pomoć 22-godišnjaka, 25-godišnjaku ukupno nabavio i prodao najmanje 24 kilograma marihuane te 400 tableta ecstasya, koje je ovaj naknadno prodavao krajnjim korisnicima na zadarskom području.

U sklopu opsežnog kriminalističkog istraživanja zadarski policajci su u studenom prošle godine, u dva navrata, kod 25-godišnjaka pronašli i oduzeli 2,8 kilograma  marihuane i 233 tablete ecstasya.  Dvadesetpetogodišnjak je u studenom prošle godine uhićen i uz kaznenu prijavu priveden sucu istrage Županijskog suda u Zadru.

Dvadeset šestogodišnjak i 22-godišnjak uhićeni su jučer u Zadru, te su predani pritvorskom nadzorniku PU zadarske, a protiv njih Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Komentiraj