Trojica napala mladića, on tvrdi: “Bio sam meta zato što sam homoseksualac!”

Zagrebačka policija izvijestila je kako su nepoznati počinitelji u petak navečer 24-godišnjaku istrgnuli torbicu s dokumentima i novcem. Ne navodeći identitet oštećenog, policija je u subotu navela kako se napad dogodio u Ulici Antuna Šoljana kao i da materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Na društvenim se mrežama oglasio zagrebački pjevač Željko Milašinović, koji je objavio da su ga trojica mladića napala zato što je homoseksualac.

“Danas oko 20.30 sam napadnut od strane trojice mladića koji su mi iz ruke oteli torbicu u kojoj su mi se nalazili ključevi od stana, novčanik sa dokumentima, te novcima. Cijeli slučaj je prijavljen policiji, te se duboko nadam da će se uspješno završiti. Žalostan sam samo u kakvom mi to lošem i jadnom svijetu živimo i zašto svatko nema pravo na slobodu izbora! Iskreno se nadam samo najboljem iz ove priče jer nekako, još vjerujem u dobro. Hvala policijskoj postaji Črnomerec na izuzetnoj susretljivosti! Netko to gore, vidi sve!”, napisao je.

U drugoj je objavi poručio da je ‘krajnje bolesno napasti nekoga zato što je drugačiji, zato što se ne uklapa u masu’.

“Sav taj bolesni balkanski mentalitet dolazi od kućnog odgoja. Učite svoju djecu moralnim načelima, učite ih da prihvaćaju različitosti i da je biti poseban nešto predivno! Napadnut sam jer sam homoseksualac i ne, nije mi važno što će ljudi reći. Netko sam tko će i dalje ostati isti, jer ne znam mrziti. S moje strane ljubav i pozitivna energija s jednim iskustvom više!”, poručio je.

Komentiraj