Dino Stanin/PIXSELL

Troje djece s Paga pušteno na kućnu njegu

Troje od četvero djece, koje je otac bacio s pevog kata obiteljske kuće u Pagu, u ponedjeljak je pušteno na kućnu njegu, javlja Dnevnik.hr.

Portal iz bolnice doznaje da se troje djece oporavilo dovoljno da bi bili pušteni na kućnu njegu. “Djeca koja su nakon tragičnog događaja zbrinuta u Općoj bolnici Zadar tijekom jutarnjih sati u dobrom su zdravstvenom stanju, a u dogovoru s Centrom za socijalnu skrb Zadar i Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, otpuštena su na kućnu njegu”, potvrdio je zamjenik ravnatelja Opće bolnice Zadar Edi Karuc.

Sedmogodišnja djevojčica, koja je najteže stradala, još se nalazi na liječenju u zagrebačkom KBC-u Rebro. Djeca se nalaze s majkom, a vjerojatno će biti pod stalnim stručnim nadzorom.

Podsjetimo, 54-godišnji muškarac prije desetak je dana s prvog kata obiteljske kuće u Pagu, bacio svoje četvero djece. Bacio ih je s visine od gotovo pet metara, nakon čega se odvezao u policiju i predao se. Određen mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela te radi neometanog odvijanja kaznenog postupka zbog posebno teških okolnosti.

Komentiraj