Pixsell

Trogodišnji Madinin brat završio u bolnici

Dok se vodilo ročište na sudskom postupku u kojem se treba donijeti odluka o tome hoće li ovi tražitelji azila (roditelji poginule Madine i njezin brat) i dalje ostati smješteni (protiv svoje volje) u zatvorenom detencijskom centru u Tovarniku, dječaka se vrata ozbiljno ozlijedila, pa je završio u KBC-u Osijek (foto ilustracija) s dijagnozom potresa mozga gdje je zadržan na liječenju.

Prije šest mjeseci ostali su bez kćerke koja još nije imala šest godina, a u petak se nesreća dogodila trogodišnjem sinu migrantske obitelji Hosseini. Na dječaka su, kako neslužbeno doznaje Novi list, pala teška drvena vrata dok se na osječkom Upravnom sudu odvijalo ročište u detencijskom postupku za nekoliko migrantskih obitelji smještenih u Tovarniku.

Dok se vodilo ročište na sudskom postupku u kojem se treba donijeti odluka o tome hoće li ovi tražitelji azila i dalje ostati smješteni (protiv svoje volje) u zatvorenom detencijskom centru u Tovarniku, dječaka se vrata ozbiljno ozlijedila, pa je završio u KBC-u Osijek s dijagnozom potresa mozga gdje je zadržan na liječenju.

Komentiraj