TROGIR Za ubojstvo liječnice policija osumnjičila bivšeg muža

hina

Riješen je slučaj brutalnog ubojstva 61-godišnje liječnice u Trogiru, propćila je PU splitsko – dalmatinska. Kako su izvijestili lokalni  mediji osumnjičeni za ubojstvo fizijatrice Asje Tukić, koja je radila u splitskim Toplicama, je njezin bivši suprug, 65-godišnji Željko Tukić koji će nakon kriminalističkog istraživanja tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku.

Priopćenje policije donosimo u cijelosti:

“Policijski službenici PU splitsko-dalmatinske u koordinaciji i suradnji s Ravnateljstvom policije i Županijskim državnim odvjetništvom u Splitu dovršili su kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjim hrvatskim državljaninom.

Tijekom kriminalističkog istraživanja prikupljeni su materijalni dokazi, obavijesti i saznanja iz kojih proizlazi osnovana sumnja da je 65-godišnjak dana 06. kolovoza u stanu u Trogiru 61-godišnjakinji zadao više ubodnih rada od kojih je ona preminula na mjestu događaja.

U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljeno je više očevida na otvorenom prostoru, pretraga terena, te stanova i vozila.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 65-godišnjak će danas tijekom dana uz kaznenu prijavu za kazneno djelo ubojstvo biti predan pritvorskom nadzorniku.”

Komentiraj