TRNJE: Radnik pao s krova i poginuo

Radnik jednog poduzeća u Zagrebu je pao s krova i smrtno stradao, rečeno je danas na konferenciji za novinare Stožera civilne zaštite Grada Zagreba.

“Nažalost, moram krenuti sa nečim što nismo očekivali, da se izrazi sućut obitelji poginulog sugrađanina. To se dogodilo u deset sati, stupit ćemo u kontakt s obitelji, svi smo potreseni”, rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

“Ovo je drugi tragični slučaj u sanaciji. Čovjek 61. godište, u najboljim godinama, kao i onaj od ranije, branitelj iz Sesveta”, rekao je Bandić.

“Sve što je visoko preko 2 metra je opasno. Kad sam ja imao 19 godina nije bilo opasno ni sedam osam metara nije bilo opasno, kao mačak bi se dočekao”, rekao je Bandić dodavši da je sad drugačije. “Nepojmljivo mi je da netko može otići na 12,13 metara, a da nije vezan. Očito je netko napravio propust, ne bih prejudicirao istragu”, rekao je Bandić.

“To se dogodilo oko 10 sati, to je vrijeme one zagrebačke susnježice ili kiše, opasno je hodati po asfaltu, kamoli po krovu”, kazao je Bandić.

Nesreća se dogodila na Trnju.

Komentiraj