Grgo Jelavic/PIXSELL

Tri mrtve osobe nađene u stanu u Dubrovniku, sumnja na ubojstvo

Tri beživotna tijela pronađena su jutros u stanu na Prijekome u Dubrovniku, javlja Dubrovački Dnevnik.

Policija je zaprimila dojavu oko 06:50 sati kako se u stanu nalaze tri beživotna tijela, a neslužbeno se doznaje kako se sumnja na ubojstvo jer je jedna osoba, četvrta, ranjena i prevezena u bolnicu.

Prema neslužbenim informacijama sumnja se na dvostruko ubojstvo i samoubojstvo. Mediji javljaju kako su u stanu pronađena mrtva tijela muškarca, njegove supruge i punca, dok je suprugina majka s prostrijelnom ranom završila u bolnici. Neslužbeno se doznaje kako se radi o obiteljskim nesuglasicama.

“Jutros, 29. siječnja, oko 07,00 sati, nakon zaprimljene dojave, u stanu u ulici Prijeko, na području stare gradske jezgre u Dubrovniku, zatečena su tri beživotna tijela i jedna ranjena osoba koja je prevezena u dubrovačku bolnicu. U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetnika. Više informacija bit će poznato po završetku očevida”, izvijestili su jutros iz policije.

Ranjena osoba je 74-godišnjakinja koja ima prostrijelnu ranu na nozi, a kako je potvrdio ravnatelj OB-a Dubrovnik Marijo Bekić, izvan je životne opasnosti.

Policija je na terenu, a Županijsko odvjetništvo vrši očevid.

Komentiraj