Tri kategorije u Dugavama love posljednji vlak za Šalatu

Od petka do nedjelje na terenima OŠ Dugave igra se sedmi turnir u sklopu ovogodišnjeg natjecanja Trofej Dinamo. TD Dugave posljednji su „kvalifikacijski“ turnir na kojem sve tri kategorije love posljednji vlak za plasman na završnicu na Šalati koja će se 6. i 7. rujna odigrati na kultnom zagrebačkom stadionu, na kojem će završni događaj manifestacije biti subotnja utakmica između Futsal Dinama i Milana.

Turnir u Dugavama su jučer otvorili veterani kod kojih su plasman na Šalatu ostvarile ekipe CB Mellis Ožujsko Azzuro i slavonsko-brodski Peugeot AutoExpert. Ostalih 10 ekipa seniorskog dijela turnira borit će se za preostale dvije pozicije na Šalati.

Žene će svoj turnir u Dugavama odigrati u subotu, nastup na Šalati osigurale su djevojke iz NK Dinamo Osekovo i Zagreba 041, a na turniru u Dugavama očekuje nas borba za preostale dvije pozicije u koju su se uključile i obje finalistice Prvenstva Hrvatske u futsalu za žene.

Seniori svoj turnir igraju u subotu i nedjelju, poznato je svih šest putnika na Šalatu, a od tih šest ekipa, njih pet će igrati turnir u Dugavama. No, s obzirom na to da prvo i drugo mjesto u „regularnom“ dijelu sezone donosi plasman u polufinale na Šalati, a ekipe rangirane od 3. do 6. mjesta igraju četvrtfinale, očekuje se beskompromisna borba za te prve dvije pozicije u ukupnom poretku. Najbolju startnu poziciju u ovom trenutku imaju ekipe Dječji nogomet i Poliklinika Ribnjak Autoškola Klindić.

Turnir u Dugavama ima i humanitarnu notu, igra se na sjećanje na prerano preminulog Damira Marijana Mirčeta te će se na završni dan, u nedjelju, puštati lampioni njemu u spomen, a sav prihod od prodaje lampiona bit će doniran njegovoj obitelji.

Raspored za subotu i nedjelju:

Komentiraj