Trener glumca Chrisa Hemswortha otkrio formulu za savršene mišiće: “Ne vrijedi trošiti novac na krive dodatke prehrani”

Screenshot YouTube

Proteinski ‘shake’ napici i kreatin kao dodaci prehrani čisto su gubljenje vremena, ukoliko želite izgraditi mišiće i sagorjeti masti!

Poručio je to Luke Zocchi, osobni trener glumca Chrisa Hemswortha, dodajući da mu je jasno da su spomenuti dodaci u fitnessu vrlo popularni, no, kako kaže, nisu glavni za sagorijevanje suvišnih masnoća i izgradnju mišića, prenosi news.yahoo.com.

Glumac Chris Hemsworth poznat je po nabildanim mišićima, s torzom dostojnim Thora, Boga groma, u popularnoj Marvelovoj seriji.

Luke Zocchi inače je njegov dugogodišnji prijatelj i osobni trener. Upravo je on zaslužan za osmišljavanje programa treninga, za pripremu uloge Thora. Osim redovitog vježbanja, ključ je u prehrani, naglasio je trener.

Dobra hrana je najvažnija

“Važnije je jesti dobru hranu i povremeno osigurati višak kalorija”, rekao je Zocchi za Insider.

Naglasio je da je njegov prijatelj najviše profitirao kombinacijom dobre prehrane i rigoroznog vježbanja.

“Ljudi misle da stvari poput proteinskih ‘shakeova’ i kreatina čine veliku razliku, ali oni u cijeloj priči mogu dati oko pet posto učinka. Kreatin i slični proizvodi mogu vam dati malu prednost, ali samo ako ste već iskoristili osnove dobre prehrane i dosljednog vježbanja. Nema ništa čarobno u proteinskim ‘shakeovima’.

Za izgradnju tijela, umjesto trošenja novca za tablete i praškove, bolje je ostati dosljedan zdravoj prehrani i usredotočiti se na program vježbanja”, preporučio je Luke Zocchi.

Komentiraj