FaH

TREĆI DAN: Nastavljena potraga za 15-godišnjim mladićem iz Trnovca

Potraga za nestalim 15-godišnjim mladićem Davorinom Štefuljem, učenikom čakovečke Tehničke škole iz međimurskog naselja Trnovec, ušla je u treći dan, priopćila je u utorak međimurska policija.

Nakon što je jučer zbog slabije vidljivosti nakon 18 sati zaustavljeno pretraživanje, policija i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) Stanice Čakovec u jutarnjim satima opet su izašli na teren.

Kako je za Hinu izjavio glasnogovornik Policijske uprave međimurske Radovan Gačal potraga se proširila. Osim zadnje lokacije mobitela kod Nedelišća pretražuje se i mjesto prebivališta nestalog mladića, kazao je. U akciju traženja uključili su se i pripadnici Dobrovoljnih vatrogasnih društava iz tog dijela Međimurske županije i brojni volonteri.

PU međimurska je dojavu o nestanku 15-godišnjeg Davorina Štefuljema dobila u subotu, 26. studenoga, nakon što se mladić oko 14 sati udaljio od kuće u nepoznatom smjeru.

U trenutku odlaska od kuće učenik čakovečke Tehničke škole bio je obučen u crnu jaknu, traperice i sive tenisice (tzv. „Conversice“). Visine je oko 170 centimetara, srednje tjelesne građe, kestenjaste boje kose i očiju.

Policija moli građane za suradnju i da obrate pozornost na javnim mjestima poput autobusnih ili željezničkih kolodvora te ako vide nekog tko odgovara opisu mladića da nazovu broj 192.

Komentiraj