DIO ČELNIH LJUDI SDP-a OZBILJNO JE POČEO RAZMIŠLJATI o mogućim nasljednicima aktualnog predsjednika stranke Davora Bernardića čija je pozicija sve ugroženija i sve je više onih koji smatraju da bi on trebao odstupiti

Pozicija predsjednika SDP-a Davora Bernardića sve je ugroženija i neki od najistaknutijih članova stranke već su otvoreno počeli razmišljati o Bernardićevu nasljedniku na vodećem mjestu u stranci. Tijekom prošlog tjedna jedan istaknuti član Predsjedništva stranke i saborski zastupnik SDP-a, za Nacional je rekao kako smatra da bi se Bernardić sam trebao povući te bi se trebali raspisati novi izbori za predsjednika stranke, a iznenađujuće je što on kao poželjne Bernardićeve nasljednike vidi saborskog zastupnika i bivšeg zamjenika Vesne Pusić u Ministarstvu vanjskih poslova Joška Klisovića i gradonačelnicu Siska Kristinu Ikić Baniček.

Pročitajte više u digitalnom izdanju tjednika Nacional.

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakNEVRIJEME POGODILO DALMACIJU Štete u Trogiru i na Čiovu
Sljedeći članakUspješno održana feričanačka berba grožđa
Rođen u Zagrebu 21. kolovoza 1978., novinarstvom se bavim od 2000. godine kada sam počeo pisati za sportski web portal Sportnet.hr. Nakon nekoliko godina u sportskom novinarstvu, 2009. godine prvi put dolazim u redakciju tjednika Nacional gdje radim na portalu www.nacional.hr, a povremeno pišem i za tiskano izdanje Nacionala. Sredinom 2011. s nekoliko drugih novinara Nacionala prelazim u tjednik Aktual, a od ožujka 2013. do lipnja 2014. bio sam zamjenik glavnog urednika poslovne dnevne novine Business.hr. U prosincu 2014. vraćam se u Nacional gdje pišem o aktualnim političkim i gospodarskim temama.