TRAŽIMO NAJFUJ IZJAVU TJEDNA: Poslušajte nove fascinantne misli naših natjecatelja i – glasajte za svoje favorite!

Iza nas je još jedno glasanje za najbolju UjFuj izjavu tjedna. U prošlom smo tjednu imali razne usmene akrobacije – Marijan Pavliček kmečao je jer nije pozvan u Otvoreno, Ivica Todorić cmizdrio je zbog financijskog vještaka Kamala, Radovan Fuchs govorio je o cjelodnevnoj nastavi, Hrvoje Zekanović bacio se u stomatologe pa je govorio o šesticama kolege Grmoje, Andrej Plenković govorio je o suradnji s predsjednikom razreda Zoranom Milanovićem, Aleksandra Vučića boljela je ruka, a Đuro Hranić branio je svećenika optuženog za pedofiliju.

A pobjednik je – Đuro Hranić!!!

Da podsjetimo, mi vam petkom damo par izjava tjedna, bile vam drage ili ne. I danas imate priliku odabrati izjavu iz ovog našeg ciklusa/cirkusa – za početak preslušate i glasate na dnu ovog članka sve do sljedećeg petka u 10 sati. Zahvaljujući vašim glasovima, naši tjedni pobjednici idu u daljnja pripetavanja, sve do velikog finala!

Svim natjecateljima želimo puno sreće u daljnjem boju! Poslušajte i pročitajte nominirane u sedmom tjednu Uj Fuja i na samom dnu ovog članka – ne zaboravite udijeliti glas svom favoritu!!

01. Biskup Vlado Košić o medijima:

„Mediji koji propagiraju pornografiju i ne znam kakve sve erotske filmove i što sve ne, sad su oni ispit društva i savjesti, a mi u Crkvi kao neki pedofili, skrivači zlostavljača, potpuno je izokrenuta percepcija koja se nameće, a potpuno je netočna.”

02. Tonči Matulić, svećenik i profesor na KBF-u, o zlostavljanju u Crkvi:

„Žao mi je da je baš ova tema sada, vidim da su mediji silno zainteresirani… možemo to u lipnju, u rujnu, cijeli tjedan o tome raspravljati, raspredati…”

03. Milorad Dodik o LGBT osobama:

„RS će u narednih nekoliko mjeseci donijeti zakon koji će tim pripadnicima LGPD (?!) organizacija zabraniti prilaz obrazovnim ustanovama, znači vrtići, škole, fakulteti. Neće moći da rade, neće moći da prilaze. Živite svoj život, imate ostrva po svijetu gdje je to normalnost, izvolite tamo prijeđite, živite, radite što hoćete.”

04. Marin Miletić, ex-profesor vjeronauka:

„Zanimljivo je da najviše pedofila ima među trenerima, među učiteljima, među profesorima, a onda, nažalost, ima i među različitim duhovim pastorima, svećenicima.”

05. Mario Banožić, samr skul gaj:

„Ar ikspirijens ov d defensiv homlend vor from d najtis iz rizon vi nov det vat ju ar going tru. Dakle, to je sad nebitno, popravni je bio prije više od trideset godina. Ono što je bitno, to je sadržaj, on je bio jasan, to je pomoć Ukrajini.”

06. Hrvoje Zekanović nikada ne vrijeđa:

„Što se tiče vrijeđanja, ja vidim samo vas da vrijeđate. Evo kolegica spominje škartoce. Da ja vama kažem da škartoc stavite na glavu, onda bih bio seksist.”

07. Zoran Milanović o Ivici Todoriću:

„Ali to kako su ga tretirali od početka, to je bila obična seljačka hajka. Koliko je sad godina prošlo otkad je ta velika afera puknula i kad je on proglašen državnim neprijateljem k’o da je John Dillinger. Šta se dogodilo u tih šest godina? Dakle, propada zbog nemara, hohštapleraja, idiotizma, ti predmeti samo propadaju.”

 

A sada – na glasanje!

Komentiraj

nacional banner
nacional banner