TRAŽI SE! Policija objavila snimku muškarca koji je napao djevojku šipkom, a zatim je spolno zlostavljao

Autor:

Milan Sabic/PIXSELL

Splitsko-dalmatinska policija je objavila snimku muškarca za kojim tragaju nakon što je jučer u Splitu udario ženu šipkom i teško je ozlijedio a zatim prisilio na radnju izjednačenu sa spolnim odnošajem.

Žena je zadobila tešku tjelesnu ozljedu​ u vidu fraktur​e zapešća na ruci i lakšu ozljedu na glavi​, te je otpuštena iz bolnice.

“Na videu je osoba koja se sumnjiči u počinjenje spomenutog kaznenog djela radi čega pozivamo građane koji raspolažu informacijama i identitetom osobe s videa da obavijeste policiju na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti osobno dolaskom u najbližu policijsku postaju ili putem e-mail adrese: [email protected] Informacije se mogu dojaviti i anonimno” , priopćila je splitsko-dalmatinska policija.

Video možete pogledati OVDJE.

Policija je na mjestu događaja obavila očevid. Obaviješteno je i Županijsko državno odvjetništvo u Splitu. U tijeku je intenzivno kriminalističko istraživanje i traganje za počiniteljem.

Petina djevojčica doživjela je spolno zlostavljanje, najčešće u obitelji

 

Slobodna Dalmacija je jučer pisala da se napad šipkom dogodio prošle noći na Kmanu, u Benkovačkoj ulici oko 2 sata i 40 minuta, a napadnuta je 18-godišnja djevojka, Splićanka.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.