Travis Scott i Kylie Jenner dijete su nazvali Aire što na arapskom znači “moj penis”

Nakon što su obznanili u javnosti da su sina odlučili nazvati Aire, društvenim mrežama krenula je salva smjeha i zezanja na račun imena njihovog sina koji na arapskom ima specifično značenje.

Kako je izvijestio Newsweek, Aire može na hebrejskom značiti “lav Božji”, iako su fanovi Travisa Scotta i Kylie Jenner istaknuli da to ime ima sasvim drugačije značenje na arapskom, odnosno da znači “moj penis”. Urban Dictionary pak otkriva da se Ayre prevodi s arapskog jezika kao ‘najbolji prijatelj’ ali i kao ‘penis’ uz napomenu da sve ovisi kako se riječ koristi.

Na društvenim mrežama se ubrzo proširila vijest pa je tako jedna obožavateljica na Instagramu napisala: “Bog joj pomogao ako dođe na Bliski istok”.

Jacques Bermon Webster II, poznatiji pod umjetničkim imenom Travis Scott američki je reper, pjevač, tekstopisac i glazbeni producent, te dobitnik brojnih glazbenih nagrada dok je njegova supruga Kylie Kristen Jenner poznata američka medijska osoba, model, poduzetnica i zvijezda Instagrama koju prati 379 milijuna pratitelja. Sudjelovala je u reality showu “Keeping Up with the Kardashians”, a osnivačica je i vlasnica kozmetičke tvrtke Kylie Cosmetics.

 

Komentiraj