TRANSFERI I OTKAZI Šotiček blizu prelaska u Basel. Štimac, na stolu fina indijska otpremnina

Autor:

28.04.2024., Zagreb - Gradski stadion u Kranjcevicevoj. SuperSport HNK, 32. kolo, NK Lokomotiva - HNK Rijeka. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Rijeka je prodajom Labrovića (Augsburg) i odlaskom Krešića (Cluj) zaradila lijepih 3 milijuna eura i riješila se jedne velike plaće. Prijelazni rok tek će se zahuktati, kako se Euro bude primicao kraju, ali za one koji nisu na EP već idu promjene


Bivši hrvatski izbornik Igor Štimac je, nakon pola desetljeća, dobio ‘otpusno pismo’ Indijskog nogometnog saveza. Pomno obrazloženo:

 Imajući na umu razočaravajući ishod kvalifikacijske kampanje seniorske muške reprezentacije za FIFA Svjetsko prvenstvo 2026., članovi su se jednoglasno složili da bi novi glavni trener bio najbolja pozicija da povede momčad naprijed. Sastanak je zadužio vršitelja dužnosti glavnog tajnika Satyanarayana da obavijesti dosadašnjeg glavnog trenera Igora Štimca o odluci o prekidu njegovog angažmana. Sukladno gore navedenom, Tajništvo AIFF-a izdalo je obavijest o raskidu g. Štimcu i on se razrješuje svojih obveza s trenutnim učinkom. AIFF zahvaljuje gospodinu Štimcu na njegovoj službi u reprezentaciji i želi mu puno uspjeha u budućim nastojanjima‘, objasnili su Indijci.

A Hindustan Times otkrivaju kako će Štimac na rastanku dobiti lijepi ‘poklon’: otpremninu u visini od tri mjesečne plaće tj. 360 tisuća dolara. To je ponuda koju hrvatski trener ima na stolu.

VLAŠIĆ PROPUŠTA EURO! Ruptura mišića. Dalić nema pravo aktivirati igrača s pretpoziva

Lokomotivin dragulj Marin Šotiček vrlo bi lako mogao u Švicarsku. Dečko ima 19 godina, U-21 je reprezentativac Hrvatske, a iz zemlje banaka, sira i čokolade već je legla ponuda.

Basel je zadnjih godina daleko do slavnih dana Lige prvaka, ali se želi vratiti u vrh tamošnjeg nogometa, prepoznao je talent Šotičeka i u njemu vidi veliku perspektivu. Ponuda, koju su poslali Švicarci ‘teška’ je između tri i tri i pol milijuna eura. Čeka se odgovor Lokomotive, ali i Šotičeka, koji je već neko vrijeme meta Dinama’, javlja Germanijak.

PERIŠIĆ NA BEKA?! Radikalne promjene: Dalić namjerava potpuno ispremiješati Hrvatsku

VIDEO Pixsell: Vatrene pripreme za Albaniju

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.