TRANSFERI, HAJDUK ‘Split je poseban grad. Da Džeko dođe… Kad Hajduk pobjeđuje to ti je kao hod po nebu’

Autor:

Photo: Armin Durgut/PIXSELL

Nije tajna da su sportski direktor Hajduka Kalinić i napadač Fenera Edin Džeko ‘na liniji’. I direktor i trener Gattuso vide Livaju kao ‘desetku’. Traži se napadač. A boljeg od bosanskog ‘dijamanta’ teško da je uopće i moguće dovesti


Tema ‘Džeko u Hajduku’, logično, pali cijelu Dalmaciju, pola Turske i pola Bosne. To bi bio transfer stoljeća. Neovisno o poznim igračkim godinama (38) Džeko je europska klasa, čovjek koji bi u HNL-u radio o-gro-mnu razliku.

Na tu temu u  Podcastu s Ligatom govorio i je bivši igrač ‘Bilih’, Bulend Biščević.

Photo: Armin Durgut/PIXSEL

“S ponosom sam nosio dres Hajduka. Ako Bog da pa Džeko dođe u Hajduk… Ja bih volio da dođe. To bi bilo za njega još jedno iskustvo. Ti ljudi, to podneblje, i navijači… Sigurno bi voljeli da dođe, on bi bio fantastično primljen u Hajduku. A i blizu mu je kuća, more, može poslijepodne na plažu”, rekao je Biščević i dodao:

“Taj fanatizam, ta podrška, mislim da sigurno nigdje nema. Bio je u raznim zemljama. U Istanbulu nije slično, Split je jedan poseban grad. Kad igraš dobro i kad Hajduk ima dobre rezultate, to ti je kao hod po nebu. To bi mu bio još jedan biser u ogrlici klubova za koje je igrao”!

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.