RASTU PRIJEPORI U PREGOVORIMA s predstavnicima konzultantske kuće McKinsey oko uvjeta pod kojim bi oni eventualno mogli preuzeti posao koji trenutno obavlja konzultantska kuća Alix Partners

Jedan ministar u Vladi u ponedjeljak je Nacionalu potvrdio da su, osim konzultacija oko izbora novog Vladina izvanrednog povjerenika za Agrokor, u tijeku i intenzivni pregovori s predstavnicima konzultantske kuće McKinsey oko uvjeta pod kojima bi oni eventualno mogli preuzeti posao koji trenutno obavlja konzultantska kuća Alix Partners.

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakMesić odbio titulu počasnog građanina Sarajeva
Sljedeći članakFabris Peruško predložen za novog izvanrednog povjerenika
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.