RASTU PRIJEPORI U PREGOVORIMA s predstavnicima konzultantske kuće McKinsey oko uvjeta pod kojim bi oni eventualno mogli preuzeti posao koji trenutno obavlja konzultantska kuća Alix Partners

Jedan ministar u Vladi u ponedjeljak je Nacionalu potvrdio da su, osim konzultacija oko izbora novog Vladina izvanrednog povjerenika za Agrokor, u tijeku i intenzivni pregovori s predstavnicima konzultantske kuće McKinsey oko uvjeta pod kojima bi oni eventualno mogli preuzeti posao koji trenutno obavlja konzultantska kuća Alix Partners.

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

FOTO:Pixsell
PODIJELI
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.