Traje sudska saga Johnnyja Deppa, nagodio se s bivšim odvjetnicima

Johnny Depp konačno se izvansudski nagodio sa svojim bivšim odvjetnicima. Prvo je to napravio s Jakeom Bloomom koji mu je 18 godina bio odvjetnik, a kojeg je optužio da mu je ukrao 30 milijuna dolara bez ikakvog potpisanog ugovora. Ljudi bliski Deppu potvrdili su da je postignuta nagodba te da je u pitanju osmoznamenkasti iznos.

Osim toga, nagodio se i sa odvjetnicima Fredrickom Levinom, Michaelom Romeom i Alijem Abugheidom iz odvjetničkog ureda Buckley LLP koje je angažirao 2017. godine kako bi ga zastupali u tužbi protiv Blooma. No, u prosincu 2018. godine Depp im je dao otkaz.  Edward White, Deppov računovođa, tada je obavjestio ovaj odvjetnički ured da će zbog smanjenja troškova potražiti neki drugi ured ali da će njima svakako isplatiti honorar „čim Johnny Depp pronađe financijske izvore“.

Uslijed toga, odvjetnički ured je u svibnju tužio Deppa tvrdeći kako im još uvijek duguje 350 tisuća dolara odvjetničkih troškova. Prošli tjedan postignuta je nagodba. Time sudski procesi za Deppa nisu okončani jer će u veljači u Virginiji započeti proces protiv njegove bivše supruge, glumice Amber Heard. Depp ju je tužio tvrrdeći da ga je oklevetala u tekstu koji je napisala za Washington Post prošle godine. Njezini odvjetnici zatražili su dvomjesečnu odgodu procesa tvrdeći kako Depp nije sudu dostavio medicinsku dokumentaciju i još neke dokumente koje je sud tražio od njega.

Komentiraj