Tragična nesreća kod Mostara: Vozači BMW-a i Mercedesa se pijani utrkivali?

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se u subotu oko 20 sati dogodila na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Buna-Zaton u blizini Bunskih kanala kod Mostara, smrtno su stradale četiri osobe, dok su još četiri teško ozlijeđene.

Portal Klix neslužbeno doznaje da je do nesreće došlo zbog prekomjerne konzumacije alkohola i utrkom automobila. Kako su doznali, u alkoholiziranom stanju su se utrkivali M. P. u vozilu BMW X5 i M. D u Mercedesu kojem je izmjereno 2,5 promila alkohola u krvi.

Smrtno je stradao hercegovački biznismen Mate Primorac iz Čitluka koji je upravljao vozilom BMW-om, a koji se tom prilikom s prijateljem vraćao s jednog krštenja. Oni su se utrkivali iz smjera Mostara prema Čapljini i u mjestu Buna-Zaton u blizini Bunskih kanala usmrtili gotovo cijelu porodicu koja je putovala iz suprotnog smjera.

U automobilu Renault Scenic je od posljedica nesreće smrtno stradao bračni par Krstić iz Mostara s devetogodišnjim sinom, dok im je trogodišnja kćerka zadobila po život opasne ozljede i liječnici u mostarskoj bolnici joj se bore za život. Teške tjelesne ozljede  zadobili su i putnici iz vozila “BMW” L.M. (1987.), R.V. (1977.) i K.J. (1998).

Koliko su brzo vozili najbolje govori prizor automobila koji su nakon nesreće potpuno uništeni, a vještačenje nad njima vršit će se danima.

Tijela nastradalih su prevezena u mrtvačnicu Bijeli Brijeg, te će se po nalogu tužiteljstva raditi obdukcija, dok su sva vozila prevezena u krug MUP-a HNK u Mostaru te će se nad njima provesti detaljno vještačenje u cilju rasvjetljivanja slučaja i okolnosti pod kojim se dogodila stravična nesreća koja je Hercegovinu zavila u crnu.

Stravična nesreća kod Mostara. Poginuli supružnici, dijete i vozač drugog automobila. Još četvero teško ozlijeđenih

Komentiraj