EPA/OLIVER WEIKEN

TRAGIČAR POLUFINALA Schweinsteiger se u otvorenom pismu zahvalio navijačima

Kapetan njemačke nogometne reprezentacije Bastian Schweinsteiger u petak se otvorenim pismom zahvalio navijačima ‘Elfa’ na podršci koju su im pružili tijekom Europskog prvenstva. Schweinsteiger je u jučerašnjem polufinalu protiv Francuske skrivio jedanaesterac, nakon igranja rukom. Francuska je iskoristila taj penal, a na kraju je slavila sa 2:0. Strijelac oba pogotka za domaćine bio je Antoine Griezmann.

“Naš sn nažalost nije ispunjen, nismo uspjeli ući u finale EURO-a. Protiv Francuske nam je nedostajalo malo sreće, koja je važan dio nogometa”, napisao je njemački kapetan u ime cijele reprezentacije. “Ponosan sam na sve što smo ostvarili. I porazi su sastavni dio nogometa, iako bole. Čestitam Francuskoj na ulasku u finale”, napisao je veznjak Manchester Uniteda.

Navijačima se zahvalio na podršci. “Stalno ste bili naš 12. igrač, osjećali smo vašu podršku i podršku svih ljudi u Njemačkoj”, zaključio je Schweinsteiger, čije je pismo objavljeno na službenim stranicama Njemačkog nogometnog saveza.

Komentiraj