Tragedija u Sisku: Trogodišnjak dovezen u bolnicu bez svijesti, preminuo je

U Sisku je u srijedu navečer došlo do velike tragedije nakon što je na Hitni prijem dovezen trogodišnji dječak koji je preminuo. Dovezen je u bolnicu bez svijesti, bez pulsa te nije disalo, no dijete nije imalo vanjskih znakova ozljeđivanja.

Kako doznaje RTL, dječak je bio s ocem u kući u Petrinji dok su majka i sestra bile u crkvi. Trogodišnjak je navodno pao pri izlasku iz krevetića, no još nema službenih potvrda o uzroku smrti.

“Sinoć  u 19.48 sati u OHBP  OB ‘dr. Ivo Pedišić’ u Sisku dovezeno je djete J.A . rođeno 2018 g.  bez svijesti, bez pulsa i bez spontanih udisaja, nereaktibilnih zjenica. Dijete nema vanjskih znakova ozljeđivanja. I nakon provedene reanimacije djete je umrlo u 21.03 min

Dijete je upućeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu po nalogu županijskog državnog odvjetnika”, kazao je za RTL Ravnatelj bolnice mr.sc. Tomislav Dujmenović.

Policija tijekom jučerašnjeg dana zaprimila dojavu iz Opće bolnice Sisku o smrti djeteta (2018.) bez vidljivih vanjskih ozljeda. Policija u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom provodi kriminalističko istraživanje na okolnosti ovog događaja.

Komentiraj