TRAGEDIJA U MEĐIMURJU: Policija u jezeru pronašla tijelo dječaka

Marko Jurinec/PIXSELL

Međimurska policija kratko je izvijestila kako je u jezeru HE Donja Dubrava u 18,13 sati pronašla tijelo djeteta.Prema neslužbenim informacijama radi se o dječaku, a sumnja se da je to nestali Patrik.

  • Tijelo je nađeno nizvodno od marine Prelog.

Iz policije bez prepoznavanja ne žele potvrditi da se radi o nestalom dječaku. U tijeku je očevid koji provodi županijski državni odvjetnik i – dok se on ne dovrši i ne provede identifikacija – glasnogovornik Policijske uprave Gačal ne može potvrditi je li riječ o petogodišnjaku kojeg je majka povela sa sobom u ponedjeljak ostavivši na facebooku oproštajnu poruku.

No, na mjesto događaja, došao je i otac malog Patrika Valentin Fogadić koji se bacio u jezero zazivajući djetetovo ime. Nakon što su ga iz jezera izvukli policajci, brigu o njemu preuzeli su pripadnici hitne medicinske službe, javlja emedjimurje.hr

Tijelo je nađeno nizvodno od marine Prelog, a uočio ga je slučajni prolaznik.

Kako javljaju mnovine.hr, slučajni je prolaznik na nasipu našao tragove prema kojima se činilo da je automobil sletio u vodu. Alarmirao je policiju koja je odmah ogradila mjesto i krenula s potragom. Oko 45 minuta nakon toga opet je slučajni šetač na akumulacijskom jezeru HE Donja Dubrava gotovo u visini “Cirkovljanske grabe” primijetio da na jezeru pluta mrtvo tijelo.

Ronioci su locirali i automobil na oko 6 metara dubine, no sve daljnje radnje uslijedit će ujutro.

Potraga za Ivanom se nastavlja.

Očevid je u tijeku.

Komentiraj