KD LISINSKI Tradicionalni ‘Koncert za život’ uz napjeve iz opere Carmen

facebook.com

Tradicionalni ‘Koncert za život’, u organizaciji Zagrebačke filharmonije za Zakladu Ana Rukavina, održat će se u petak, 31. ožujka s početkom u 19.30 sati u Koncertnoj Dvorani Vatroslava Lisinskog.

Koncertom koji se održava u sjećanje na Anu Rukavinu i maestra Vjekoslava Šuteja, slavit će se život uz najpopularnije brojeve iz opere Carmen, autora Georgesa Bizeta i nastup: Ive Krušić, Aljaža Farasina, Martine Zadro i Georgia Suriana uz pratnju Zagrebačke filharmonije i zborova Cantores Sancti Marci, Ivan Filipović, Dječjeg opernog zbora i Zvjezdica, a sve pod ravnanjem Filipa Šljivca.

Koncertom za život ove godine slavimo Anin 40. rođendan, prisjećamo se velikog maestra Vjekoslava Šuteja i podrške koju je dao Aninoj viziji, a najviše od svega, njima u čast – slavimo život! Zahvaljujemo Predsjednici Republike Hrvatske, gospođi Kolindi Grabar – Kitarović i Gradu Zagrebu što su i ove godine podržali Koncert za život kojim, u suradnji sa Zagrebačkom filharmonijom, još jednom želimo podsjetiti građane da je lijek kojim možemo spašavati teško oboljele diljem svijeta u nama.

Ulaznice potražite na blagajni Zagrebačke filharmonije ili na ulaznice.hr.

Veselimo se vidjeti vas i ove godine da uz najpopularnije brojeve iz opere Carmen slavimo život!

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]