Na zagrebačkom Sljemenu, gdje se održava utrka Svjetskog kupa za sportaše s invaliditetom, službeno je objavljeno partnerstvo Toyote i Hrvatskog paraolimpijskog odbora (HPO).

“Uzbuđeni smo zbog dugogodišnjeg partnerstva s Toyotom s kojom dijelimo brojne zajedničke vrijednosti, kao i strast za pokretanjem društvene inkluzije kroz mobilnost. Paraolimpijski sport, kako na međunarodnoj razini – tako i u Hrvatskoj, postao je ključan za poticanje društvene transformacije svijesti i vjerujem kako ćemo kroz ovo partnerstvo snažno utjecati na društvo, obogaćujući živote brojnih obitelji,” kazao je predsjednik Hrvatskog paraolimpijskog odbora Ratko Kovačić nakon što su Toyota i HPO potpisali ugovor o partnerstvu na sedam godina.

Predsjednik Uprave Toyota Adrije Kensuke Tsuchiya je naglasio kako su Toyotine vrijednosti napretka i poštovanja prema svima i vrijednosti  paraolimpijskog pokreta koji ujedinjuje ljude, naglašava jednakost, hrabrost, odlučnost i maksimalno ostvarenje ljudskih potencijala.

“Vrlo smo ponosni i uzbuđeni zbog partnerstva sa tako inspirativnim organizacijama i već vrijedno radimo kako bismo ostvarili pozitivan utjecaj na ljude i društvo,” naglasio je Tsuchiya.

Direktor Toyota Hrvatske Krešimir Bago je naglasio kako će Toyota kao partner olimpijskih i paraolimpijskih igara pružiti sve svoje iskustvo i stručnost u području mobilnosti i logistike.

“Putem globalne inicijative Start Your Impossible, Toyota želi potaknuti svoje zaposlenike, poslovne partnere i kupce te ih povezati s temeljnim vrijednostima tvrtke. U vremenu iznimno brzog razvoja tehnologije i okoliša, Toyota nastoji stvoriti održivo društvo u kojem svatko može primijeniti ono što može učiniti nemogućim i nedostižnim,” tim povodom izjavio je direktor Toyota Hrvatske Krešimir Bago.

Komentiraj