Tower Centar Rijeka slavi dvanaesti rođendan

Tower Centar Rijeka

Mjesec studeni je već tradicionalno u znaku nezaboravnog rođendana Tower Centra Rijeka, avanture začinjene atraktivnim popratnim događanjima i glazbenim iznenađenjima.

Pripreme za veliko slavlje su već počele, kroz sve rođendanske aktivnosti posjetitelje će voditi Belma Džomba.

Proslava će se održati 24. i 25. studenog i započinje ‘golden weekendom’, uz interaktivni mađioničarski show, glazbeni vrtuljak, predstave za djecu, celebrity transformaciju i modnu reviju brenda Krie Design kreatorice Kristine Burje, gostovanje JoomBoosa i predstavljanje Videostara, a vrhunac slavlja će svakako biti koncert Mije Dimšić. Njezin nastup je na programu u subotu 24. studenog u 20.15 sati. Hrvatska diskografska udruga je M. Dimšić nagradila priznanjem za najbolju mladu izvođačicu, a na njezinoj je polici već pet Porina, uključujući one za album i pjesmu godine.

Modne revije neizostavni su dio rođendanskog programa Tower Centra Rijeka, ove će godine publika imati priliku upoznati rad hrvatske dizajnerice Kristine Burje koja stoji iza brenda Krie Design. Svi posjetitelji moći će uživati u prezentaciji njezinih kreacija u subotu 24. studenog u 19.35 sati, nakon čega će modnom pistom prošetati modeli u kreacijama zakupaca TCR-a koju će stilizirati upravo Kristina Burja.

Program se nastavlja u nedjelju 25. studenog. Na oduševljenje mnogih od 16 do 18 sati, gostovat će i Joomboos koji će predstaviti svoj projekt Videostar, a posjetitelji će imati priliku nekima od finalista postavljati pitanja. Najmlađi će moći uživati u Magic showu by Magic Leon koji se održava od 10 do 12 sati.

Komentiraj