TOVARNIK Pao Srbin s 280 kilograma marihuane

Autor:

Na Međunarodnom carinskom graničnom prijelazu Tovarnik djelatnici carinske mobilne jedinice i policije u pretrazi teretnjaka srbijanskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnji državljanin Srbije, pronašli su skriveno 364 paketa s ukupno 280 kilograma marihuane, priopćeno je u petak iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

U  priopćenju se navodi da je teretno vozilo s prikolicom-hladnjačom na granični prijelaz stiglo jučer (8. studenoga) oko 1,50 sati te da su pripadnici mobilne jedinice carine i policajci posumnjali da je krov prikolice-hladnjače preinačen, a prostor sadrži sumnjive pakete.

„Po nalogu Županijskog suda u Vukovaru obavljena je pretraga teretnog vozila prikolice , a u krovu hladnjače pronađeno je 364 paketa s oko 280 kilograma marihuane“, stoji u policijskom priopćenju.

Srbijanski državljanin je uz kaznenu prijavu predan državnom odvjetništvu zbog sumnje da je počinitelj kaznenog djela u sastavu zločinačkog udruživanja vezanog za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.