TOTAL ZAGREB Prvi portal s dnevnim novostima o Zagrebu na engleskom jeziku

facebook.com

Grad Zagreb ima novi internetski portal za vijesti, stil života i turizam na engleskom jeziku!

Nakon uspijeha portala na engleskom za Hvar, Split, Zagoru, hrvatska vina, biciklizam te posebice stranice Total Croatia News, britanski bloger Paul Bradbury pokrenuo je svoj novi portal – Total Zagreb.

Internetska stranica sadržava informacije o raznim temama, od radnog vremena bazena u Zagrebu do savjeta o kvalitetnim pedijatrima s kojima se možete sporazumjeti na engleskom jeziku, a cilj joj je pružiti mješavinu vijesti, intervjua i reportaža.

Spoj aktualnih vijesti, najave dnevnih događanja i savjeta za sve koji po prvi put stižu u grad (ili jednostavno traže najbolju informaciju) od danas je dostupan putem total-zagreb.com.

Ključna sastavnica stranice će biti kalendar s događajima u Gradu Zagrebu, u kojemu će na jednom mjestu biti predstavljeni svi događaji, njih minimalno deset po danu, a bit će podijeljeni u kategorije poput radionica, aktivnosti za djecu, festivala i kulturnih događanja.

“Zagreb se promijenio u posljednjih 15 godina koliko živim u Hrvatskoj. U gradu se osjeti posebna energija, i to ne samo tijekom vrlo popularnog Adventa. Puno ljudi posjećuje Grad Zagreb, a ne samo obalu kao što je to prije bio slučaj. Nastavljamo sa sloganom portala Total Croatia – Dajmo ljudima ono što žele (Give People What They Want) i želimo čitateljima pružiti zanimljiv portal koji sadrži informacije koje im trebaju i na kojem se može pronaći nešto za svakoga te se nadamo da će i Zagrepčanima biti jednako zanimljiv”, rekao je Paul Bradbury.

Internetska stranica je dostupna od danas, a možete je posjetiti na www.total-zagreb.com ili na društvenoj mreži facebook https://web.facebook.com/totalzagreb.

Komentiraj