TORPEDO STUDENT FESTIVAL Vrhunska domaća glazbena imena na besplatnom eventu

Torpedo Student Festival

Ove subote, 27. svibnja, u Gradu Zagrebu se po prvi puta održava atraktivni Torpedo Student Festival – besplatni festival koji će ugostiti vrhunska domaća glazbena imena.

Glavni izvođač festivala, Damir Urban, osim glazbenog, dao je i likovni doprinos pa je za nekolicinu fanova, izvrsnih studenata, oslikao unikatne majice koje će ih još dugo podsjećati na Torpedo Student Festival.

Osim nastupa koji će održati Damir Urban & 4, na glavnoj pozornici očekuju nas i Dječaci, kao i dvojac Vanillaz, Krešo i Žuvi, Radio Luksemburg te band Plastic Knives.

Brojni ljubitelji elektronske glazbe također će doći na svoje, i to na We love sound flooru, gdje će nastupati respektabilni DJ-i: Andrea Ljekaj, Bronski, Pips, Mate Čeko i Marin Biocic.

Torpedo Student Festival osim što će biti besplatan, ima još jednu inovaciju, do sada neviđenu među festivalima u regiji – korištenje modernih tehnologija u aktivaciji posjetitelja. To znači da će posjetitelji skidanjem besplatne Torpedo aplikacije dostupne na Google playu i App Storeu moći besplatno ući na festival, ali i kasnije ostvariti niz popusta prilikom posjeta drugim zabavno-kulturnim lokacijama.

“Podržavam sva nastojanja da se kultura i glazba približe svima koji ih žele konzumirati. Festivali ponekad znaju biti dosta skupi, stoga mi je drago da postoje i ovakvi, koji su za svoje posjetitelje besplatni. Majicama sam odlučio nagraditi nekolicinu odličnih studenata, želio sam im istovremeno pokloniti nešto što će ih podsjećati na prvi Torpedo Student Festival”, rekao je Damir Urban.

Komentiraj