Torino poslao prvu ponudu Hajduku za Marija Vuškovića

Talijanski stručnjak za transfera Gianluca Di Marzio prenosi da je Torino poslao Hajduku prvu ponudu za stopera Marija Vuškovića. Član Serie A je klubu s Poljuda ponudio između 4 i 5 milijuna eura plus bonuse za usluge 19-godišnjaka koji je ove sezone postao standardan u prvoj postavi splitskog kluba.

Torino prije samog zaključenja posla mora i potvrditi ostanak u najvišem rangu talijanskog nogometa, a za to im je dovoljan i bod u susretima s Laziom i Beneventom.

Prema navodim medija vodstvo splitskog kluba predvođeno predsjednikom Lukšom Jakobušićem i sportskim direktorom Mindaugasom Nikoličiusem je prošlog tjedna boravilo u Italiji gdje se sastalo s predsjednikom Torina Urbanom Cairom, a tema razgovora je bio potencijalni transfer Marija Vuškovića.

Vušković je član Hajduka od ožujka 2016. godine kada je pristigao iz RNK Splita, a za prvu momčad je do sada upisao 43 nastupa u kojima je postigao tri gola. Član je i U21 reprezentacije Hrvatske te se ponovno našao na popisu izbornika Igora Bišćana za drugu fazu Europskog prvenstva.

Komentiraj