TOPLAK O PENALU: “Ta jedna odluka odlučila je utakmicu”

Trener zaprešićkog Intera, Samir Toplak čestitao je Hajduku na današnjoj pobjedi na Poljudu (2:1), a prokomentirao je i sporni jedanaesterac koji je dosuđen Hajduku nakon prekršaja nad Ismajlijem u šesnaestercu.

Taj je penal realizirao Mijo Caktaš, a golove za Hajduk još su postigli i Stanko Jurić te Jairo. Jedini gol za Inter postigao je Serderov.

“Hajduk je bio bolji i imali su više prilika. Čestitam im, zaslužili su pobjedu”, rekao je Toplak, pa progovorio o penalu: “Nažalost, ta jedna odluka je odlučila prvo poluvrijeme, a kasnije i utakmicu. Nije neočekivano što smo mi na dnu, imamo izuzetno tanak kadar i znamo gdje smo pogriješili. Uz to, u subotu se dogodilo iznenađenje svih iznenađenja, za Dinamo protiv Varaždina nisu svirana dva jedanaesterca, a nama se na Poljudu sudilo ovo. Neću se vaditi na to, ali neke ključne odluke nas puno koštaju”, rekao je.

S druge strane, trener Hajduka Damir Burić kazao je kako su njegovi nogometaši ostvarili ono što su ciljali – tri boda. “Mi smo imali dosta šansi i veliku želju za pobjedom. Ovo su najteže utakmice jer su velika očekivanja. U prvom poluvremenu su golubovi sletjeli na našu polovicu je praktički gosti nisu ni došli na nju. Igrači će dobiti slobodan dan jer trenutno više viđaju mene nego svoje žene”, kazao je Burić.

Komentiraj